BESTSELLERY LETOŠNÍCH VÁNOC

4x SÓLO PRO MASOVÉ HODY
3.11.2020
JAK SE PEČOU BRUMÍDCI
5.11.2020

Máme pro vás tipy na dárky, které jsou sázkou na jistotu.

Tohle tvrzení si můžeme dovolit, protože jste nás v něm opakovaně utvrdili. Vy, naši vážení zákazníci, se k těmto stálicím vracíte a každoročně je vybíráte pro své blízké. Je to pro nás nesmírně důležité, protože víme, které typy výrobků vám máme z našeho trhu přiblížit. Samozřejmě je neustále obměňujeme a zboží nabízíme inovované, v nových vzorech i designu.

A tak si v pohodlí - a dnes už hlavně v bezpečí svého domova, vyberte z řady kvalitního povlečení, hřejivých beránkových dek nebo praktických napínacích potahů na sedačky a křesla, s nimiž bude váš vánoční domov úplně jiný, a mimoto tak máte možnost vyřešit starosti s nákupem vánočních dárků.

Všechny nejfrekventovanější typy zboží naleznete ve stejnojmenné sekci Vánoční bestsellery, ovšem pozvánka pro Ježíška platí na celý náš e-shop decoDoma. Přejme vám hodně pohody a pevné zdraví.

Robin-Zaraguza-AA

...zboží máme HAFo!

Robin už se zase vesele prohání mezi upoutávkami na televizní pořady s naším VÁNOČNÍM KATALOGEM, který rovněž nabízí hafo - tedy hafel, hafolu a hafolec dárků, jak se říká na Moravě a v jeho rodné řeči :o)

Hebké broušené mikrovlákno prémiové kvality bylo vybráno pro rodinné povlečení AMANDA. Velmi snadno se udržuje, je vhodné pro alergiky a nemusí se žehlit. Proč je komplet označený jako rodinný? Soupravu totiž tvoří 8 dílů, k nimž patří povlaky na polštáře a přikrývku pro 2 osoby, a navíc ještě 2 prostěradla a povlaky na malé polštářky, které jsou vyvzorované v opačných barvách. Originální dekor hvězdné oblohy oblékne vaši ložnici do přívětivého celku a může se stát krásným dárkem pod stromečkem s víc jak příznivou cenou: KOMPLET POVLEČENÍ AMANDA, mikrovlákno, standardní délka 140 x 200 cm, 8 dílů.
Beránkovou soupravu na spaní i na hraní nabízíme také v modrobílé barevnosti pro malé kluky. Přikrývka i povlak na polštářek jsou oboustranné, přičemž dekor s hvězdami a obláčky je přímo vetkán do látky, takže vytváří plastický efekt. Hřejivé textilie s jemnými chloupky jsou dětem příjemné a bude se jim v nich hezky usínat: BERÁNKOVÁ SOUPRAVA CLOUDY, oboustranná přikrývka 130 x 190 cm a povlak na polštářek 40 x 40 cm, limitovaná edice.
Výsledkem generálního úklidu před vánočními svátky je čistý a zdravý domov. Přispět k němu mohou i nové elestické potahy na křesla a sedací soupravu. Nejen esteticky - tím, že si během chvíle proměníte starší nábytek na krásně nový, ale především tím, že tento typ napínacích potahů s úpravou Sanitized® má za úkol zabezpečit domácí prostředí bez roztočů, bakterií i zápachu. Odolný povrch mikrovláken je antibakteriálně ošetřen, přičemž zcela zachovává hladký a měkký dotek. Snadno si tak ochráníte i novou sedačku před poničením dětmi nebo svými chlupatými domácími mazlíčky. Cihlový odstín patří k bestsellerům, ale vybrat si můžete z dalších barev - starorůžové, petrolejové a hořčicové: NAPÍNACÍ POVLAKY SANITIZED pro křeslo, dvoj a trojkřeslo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.