BALIT OSOBNÍ DÁRKY JE NEJLEPŠÍ

5 VESELÝCH MIKULÁŠSKÝCH NADÍLEK
27.11.2018
DOMEK NA MIKULÁŠSKOU NADÍLKU
29.11.2018

Osobní dárky jsou většinou malé, až maličké, a tak se dají příjemně balit, a ještě příjemněji přijímat.

Obvykle se vejdou do krabiček, a také se často s pěknou ambaláží prodávají. Snad jen kabelky a pánské tašky jsou trochu neforemné, ale nad nimi hravě zvítězíte s papírovou dárkovou taškou. Dárek zabalte do hedvábného papíru a ucha tašky svažte stuhou, aby hned nebylo vidět dovnitř. Bižuterii a drobné předměty je pěkné vložit do hedvábných sáčků stažených šňůrkou, ale také si na ně můžete zhotovit praktické krabičky potřebných rozměrů - návod i šablonu naleznete zde.

V každém případě vybírat dárky v sortimentu koženého zboží, bižuterie a šperků, znamená hezkou chvíli. Dárky totiž pokaždé hledáte pro někoho sobě blízkého koho dobře znáte, víte co mu sluší, a co ho potěší. Před svátky mám v rodině vůbec nejraději zvolání: „Jee, mě se to a to rozbilo!” Okamžitě zahlásím, že to přinese Ježíšek. Takže natahujte uši i oči, protože možná zjistíte, že váš partner má odřenou peněženku a dcera ztratila náušnici. Vybírejte s klidem v pohodlí domova a užijte si to s námi!


Taška v kombinaci pevné džínoviny a hovězí kůže je navržena v duchu unisexu, takže ji mohou nosit ženy i muži. Má spoustu kapes, a zvláště ženy ocení, že se dá díky patentkám v případě potřeby zmenšit. Působí sportovně, a kdo v zimě preferuje sportovně elegantní oblečení, rád ji přijme do šatníku. Džínovina se dá zkompletovat téměř s každým outfitem: KABELKA KŮŽE-JEANS, 30 x 39 cm, 1795 Kč.
Perla splněných přání bude originálním dárkem s překvapením. Až budete otvírat konzervu a lasturu s perlorodkou, ještě nebudete vědět, jakou barvu perlička bude mít (nebojte se, je tam). Stáří perly se pohybuje od 3 - 5 let a její velikost odpovídá 5 až 8 milimetrům. Každý odstín má jinou symboliku - bílý znamená zdraví, broskvový přináší lásku, krémový je barvou štěstí, levandulový věští moudrost a zlatý zaručí bohatství. Součástí dárkové sady je řetízek s přívěskem, do něhož právě nalezenou perlu uložíte: DÁRKOVÁ SADA S PRAVOU PERLOU, 249 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.