ANTIBAKTERIÁLNÍM GELŮM JEN TAK NEODZVONÍ

BORŮVKOVÉ DONUTY DO TROUBY
18.6.2020
SÝRY VE SLANÉ KUCHYNI II
23.6.2020

Antibakteriální gely tu jsou celá léta a rozhodně nebyly vyvinuty s rozmachem koronaviru COVID-19. Zcela jistě je však nyní užívají i ti, kterým před epidemií nepřipadaly důležité.

Často jsme kdesi v terénu celý den. Pracujeme, dotýkáme se rukou cizích lidí, saháme na stovky povrchů a věcí kolem sebe. Během toho času za pochodu konzumujeme jídlo, koupíme si zmrzlinu a spolkneme ji i s osahanou vaflí.... Naši rodiče nás vedli k tomu, že se s bacily tělo utkat musí, a pomocí vytvořené imunity zvládne úplně vše. V zásadě je to tak, ale ataka bleskově se šířícího viru nás letos přesvědčila o tom, že musíme ve svých zásadách přitvrdit a přidat maximální ostražitost.

Všichni jsme zhlédli návodová videa, jak si správně umýt ruce, a většina z nás zjistila, že tuto činnost zanedbáváme a očekáváme, že nám to projde. Zcela jistě se z nás nemají stát uzlíčky nervů, ale je na místě si uvědomit, že svým správným počínáním chráníme nejen sebe a svou nejbližší rodinu, ale také lidi kolem. Protože jsme-li silní a odolní, nemusejí na tom být stejně ti, s nimiž se potkáme.

maličkosti pro život

  • Pořiďte si kvalitní antibakteriální gel do kapsy. V okamžiku, kdy lahvičku vypotřebujete, není nic jednoduššího, než ji opět doplnit. Je běžné použít ho všude, kde nemáte šanci se umýt. Takových situací je za den opravdu hodně.
  • Domů si pořiďte bezdotykové dávkovače mýdla. Děti se budou trošku ochotněji mýt a ocení to každá vaše návštěva. Pokud investujete do dávkovače se 2-3 komorami, můžete zde mít vedle mýdla a šamponu i dezinfekční gel.
  • Kuchyňský dřez rozhodně nepatří k místům, kde se myjeme po příchodu domů. Nicméně se zde při vaření a běžném úklidu kuchyně opláchneme mnohokrát za den. K utření rukou nepoužívejte hladké bavlněné utěrky určené na nádobí. Vedle nich si sem pořiďte např. kuchyňské froté utěrky. Vypadají jako ručníky a tak si je nespletete.
  • Také v koupelně využijte ručníky malých rozměrů. Ponechejte je na utírání rukou a často je vyměňte.
  • Pokožka rukou je neustálým mytím více namáhaná. Používejte výživné krémy s aloe vera, heřmánkem, arnikou a s pečujícími přírodními oleji. Jednou za 14 dní si můžete dopřát hřejivou olejovou koupel rukou a pak si na noc oblečte jemné bavlněné rukavice. Vaše pleť si dokonale odpočine.

HLÍDAČ DO KABELKY

gel 1
Konopný gel přináší rychlé a hygienické ošetření rukou ve všech situacích. Výrobek obsahuje 60 % ethanolu s účinnými antibakteriálními účinky a díky obsahu glycerinu působí hydratačně a nevysušuje pokožku. Po použití se rychle vstřebá a vaše ruce nezůstanou lepivé. Konopný olej lisovaný za studena má výborné regenerační účinky. Ještě dvě složky se postarají o komfort - měsíček lékařský a aloe vera vaše ruce ošetří a dlouhodobě ochrání.

MAXI DÁVKOVAČ S NÁPLNÍ PRO 3 KOMORY

17882_e_z1
Dávkovače si můžete pořídit volně stojící nebo nástěnné, bezdotykové i takové, které ovládáte páčkou a sami si regulujete dávku přípravku. Tekuté mycí prostředky jsou dnes zcela běžně k dostání ve všech kvalitách, a tak lze dávkovače naplnit nejen antibakteriálními prostředky, ale také svým oblíbeným čisticím mýdlem, šamponem apod. Tyto zásobníky mají široký otvor pro praktické plnění a držák z kvalitní oceli, která se lehce čistí a odolává rzi: NÁSTĚNNÝ DÁVKOVAČ SIMPLEHUMAN, tříkomorový.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.