ANTIBAKTERIÁLNÍ POTAHY

KOLEKCE NÁPADŮ PRO PODZIMNÍ TVOŘENÍ
6.10.2020
SLEPOVANÉ DOMÁCÍ SUŠENKY ZDOBENÉ RAZÍTKY
8.10.2020

Vše, co se točí kolem zdraví, je v současné době významným tématem. Zdravé životní prostředí v našich domovech mají na srdci i výrobci.

Domácnost nelze dezinfikovat od rána do večera, a ani by to nebylo správné; ale tam, kde lze dosáhnout lepších výsledků údržby sanity, podlah, bytového textilu apod., stojí zato informovat se o nových možnostech. Tím spíše, že nutnost udržovat tyto povrchy v čistotě, je každodenní nutností. Zůstaneme-li chvíli u bytových textilií, s novinkou pro ochranu čalouněného nábytku přišli italští výrobci, kteří opatřili bielastické potahy antimikrobiální hygienickou funkcí Sanitized. Podařilo se jim nejen prodloužit životnost textilního mikrovlákna, ale jeho ochrana dokáže zabránit výskytu bakterií a jiných mikroorganismů, které se normálně na povrchu tkaniny nacházejí. Potahy na sedačky a křesla se méně špiní a speciální impregnace zůstává v materiálu aktivní i při opakovaném praní. Na omak však mikrovlákno zůstává měkké a poddajné, podobně jako jej znáte například z hebkého ložního prádla.

Kolekce Sanitized má výraznou strukturu díky níž se materiál dokáže roztáhnout všemi směry tak, aby vyhovoval základním tvarům pohovek i křesel. Nabízíme ji ve čtyřech jednobarevných variantách a společně s ostatními bytovými doplňky ji naleznete s detaily a informacemi na našem e-shopu.

Pokud nemáte zkušenost s převléknutím křesla nebo pohovky do nového, postupujte podle návodu a vyobrazení na e-shopu. Jde to docela snadno. Aby tkanina zůstala dokonale upevněná na místě, je vhodné přikoupit molitanové upevňovací válečky, které utěsní přebytečný materiál v hloubce mezi opěradly a sedákem. Pak už mohou nahoru i neposedné děti a domácí zvířátka. Jakmile je třeba potahy vyprat, vložte je do pračky nastavené na 30 °C. Potahy s antibakteriální úpravou dodáváme v úpravě pro křeslo, dvoj a trojsedačku: ANTIBAKTERIÁLNÍ POTAHY SANITIZED, petrolejový odstín.
Navzdory tomu, že barvou roku 2020 je dle společnosti Pantone modrá, mezi spotřebiteli, ale také designéry, stále vedou žluté a červenavé odstíny, které se nicméně na letošním veletrhu Heimtextil často vyskytovaly v sousedství modrých kombinací. S přímými barvami snadno sousedí černá vytvářející kontrast oblíbený v městském stylu. S výběrem doplňků si poradíte snadno, protože patří do sféry výrobků s osobním užíváním: ANTIBAKTERIÁLNÍ POTAHY SANITIZED v hořčicovém odstínu, pro křeslo, dvoj i trojsedačku.
Ukázkou toho, jak výrazně se podílí barva na proměně výrobku, je tento antibakteriální potah. Křeslo, na němž cítíte doteky přírodních barev a tradičních vzorů, převléknete během okamžiku do pudrového odstínu a dáte mu zcela novou roli. Vznikne solitér v doplňující barvě, kterou byste si třeba jako dominantní nevybrali. Díky novým potahům si takto můžete sladit i nesourodé čalounění sedačky a křesílka, které jste doposud měli: ANTIBAKTERIÁLNÍ POTAH SANITIZED na křeslo, odstín taupe, š. 60 -110 cm.

2 Comments

  1. Bláha Pavel Bláha Pavel blaha26723@seznam.cz napsal:

    Prosíme o sdělení,zdali máte na skladě potahy Pléd,Decodoma.cz,cena 399.-Kč.
    Barva : hořčicová-skořicová
    Zaslali bychom objednávku E-mailem.
    Děkuji za kladné vyřízení.S pozdravem Bláha Pavel

  2. Jana napsal:

    Pane Bláho,
    máte na mysli hořčicový pléd Melody? – viz odkaz:
    https://www.decodoma.cz/Pled-MELODY-horcicova-s-pompony-125-x-150-cm.html
    Pokud ano, plédy máme na skladě. Nejrychleji objednáte přes náš e-shop. Též děkujeme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.