ABY SE STŮL NEPONIČIL

JARNÍ STŮL + UBROUSKY VE TVARU SRDCÍ
7.3.2019
5x HŘÍŠNĚ DOBRÁ ČOKOLÁDA
12.3.2019

Stůl přizpůsobující se všem domácím aktivitám musí něco vydržet. Aby zůstal dlouho krásný a bez šrámů, o to se postarají vinylové ubrusy.

Ano, to jsou takové, které provázejí naše vzpomínky na školní jídelny; ovšem dnes už vypadají hodně jinak. Lidé si je vymysleli na obranu stolních desek, čelících v domácnostech mnoha útokům - od vaření po dětské tvoření, jež se často neobejde bez škrábanců a nepříjemně přilnavých fixů. Pokud sami rádi kutíte a máte nějakého koníčka, víte kolik nepořádku se kolem nadělá. Váš elegantní domácí stůl, který je srdcem rodiny, se čas od času promění v pracovní ponk, a určitě si nepřejete, aby na něm zahlodal zub času.

Je tu správná příležitost vytáhnout ze skříně nezničitelný ubrus a pustit se do práce či zábavy. Převlékněte stůl do ochranné pláštěnky, z níž všechny nečistoty hravě setřepete a umyjete. Máte-li zahradu nebo balkon, ubrus brzy najde uplatnění i tam. Ochrání i venkovní stůl, a můžete ho nechat vzdorovat počasí po celé léto.

Ubrusy z PVC jsou zdobené puntíky i květinovými motivy s okraji dokončenými dokonce paspulkami a kraječkou. Jsou určeny na větší stolní desky (130-140 cm × 180 cm), ale velikost ubrusu lze přizpůsobit i menšímu stolu zcela prozaicky - zastřihnutím. Praktické věci zkrátka nabízejí praktické užití. Vyberte si z naší jarní nabídky.


ŠPÍNA ANI VODA NEVADÍ...

vinyl1

V období, kdy už jaro pomaloučku klepe na dveře, se ve všech lidech - o nichž se říká, že mají zelené ruce - probouzejí vášně. Na parapetech vyrazily všechny výhonky k nebi, a je jasné, která rostlinka potřebuje přesadit nebo zanedlouho přemístit ven. Než vytáhnete rezervní květináče a začnete trousit zeminu, ochraňte svůj stůl vinylovým ubrusem. Je to nejjednodušší způsob, jak si zpříjemnit práci, protože pak už vás nebude trápit, že se pohybujete uprostřed uklizeného bytu. 

KDYŽ PŘIJDE NÁVŠTĚVA, TAKÉ NEVADÍ...

vinyl2

...stůl bude vypadat natolik dobře, že si na druhém konci s chutí posedíte u kávy. DALŠÍ ČLÁNEK SI MŮŽETE PŘEČÍST ZDE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.