5 TIPŮ PRO BYDLENÍ S RŮŽEMI

NEPEČENÝ VALENTÝNSKÝ CHEESECAKE
3.2.2020
VÝPRODEJ POVLEČENÍ A PROSTĚRADEL
5.2.2020

Zpříjemněte si zimní období trochou romantiky a nechte svou domácnost zavonět po růžích.

Únorové počasí letos nabízí aprílový kaleidoskop. Není divu, že pokukujeme po jarních květinách, které se již hojně nabízejí, a doma trošku přemýšlíme o úklidu, zvlášť, když sluníčko zašmejdí i do odlehlých koutů. Ještě je čas. Využijte toto mezidobí k domácí pohodě a vychutnejte si obyčejný život.

K vítaným benefitům patří i trocha romantiky - pořiďte si útulnou deku s potiskem růží, pokuste se vyrobit domácí pot-pourri, rozsviťte si vonnou svíčku nebo si v podvečer naaranžujte svítící řetěz - máte-li v oblibě růže, to vše mohou zdobit jejich květy. Sluší jim pudrové barvy i sladké tóny cukroví. I sladkosti lze pojmout s líbivou romantikou. Nakonec, proč ne? Za dveřmi už přešlapuje svátek svatého Valentýna.

Chcete-li udělat někomu radost, na našem e-shopu naleznete řadu věcí ve tvaru, či s potiskem růží. A určitě nezapomeňte na sebe!

Porcelán s růžičkovým dekorem provází naprosto všechny generace. Mění se jeho tvary, styly, ale pokaždé budete mít v rukách předmět, který si oblíbíte. Hrnek nebo čajová konvička patří k chvílím soukromí i ke společenským příležitostem. V každém případě je to dobrý tip na pěkný dárek.

Atmosféru dávno zašlých časů připomíná dekor ultra lehkých napínacích potahů Fiorela na křesla a pohovky všech tvarů včetně rohových souprav. Pokud potřebuje vaše pohovka renovaci, snadno jí vdechnete nový život. Potah s volánem natáhnete na své oblíbené křeslo za chviličku a to bez čalouníka, a bez výdajů spojených s nákupem nového nábytku.

Většina bylin a květů po usušení své aroma ztrácí, i když jsou vděčné výjimky, jako třeba levandule. Touto dobou však i ta nemá svou sílu. Nasušené rostlinky však stále ještě můžete namíchat do esteticky působivé směsi, které dodáte vůni pomocí několika kapek vybraného esenciálního oleje, chcete-li, třeba levandulového. Vůni pot-pourri si tak opakovaně osvěžíte i po delší době.

Historii dortu Pavlova jistě znáte. Připravuje se po celém světě, a všude patří k cukrářským laskominám. Dort má tisíc podob, tvarů i chutí, protože se kombinuje s mnoha druhy ovoce, čokoládou i s různými polevami. Recept vyzkoušejte podle svého (i u ostatních článků platí proklik obrázkem) a pokud budete chtít prostřít na ubruse s potiskem růží, naleznete ho na našem e-shopu.

„Ještě je čas na teplou deku”, psala jsem vloni v dubnu. Jak to bude letos, těžko říct, ale i když letošní venkovní teploty nahrávají bacilům, doma stále potřebujeme náruč tepla. Siestu v obýváku vám zpříjemní beránkové deky s embosovaným vzorem růží, které nabízíme v růžové, modré nebo vanilkové barvě. Hodí se i do ložnic, a pokud k nim přidáte svítící řetěz z vytvarovaných růžiček, přivítá vás krásně romantická atmosféra. Určitě víte, že výrazně redukuje stres.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.