5 DÁRKŮ NA POSLEDNÍ CHVÍLI

PŘÍRODNÍ DEKORACE NA OKNA A DVEŘE
9.12.2019
BEZ BAČKOR TO NEJDE…
11.12.2019

Také máte před sebou nekonečný seznam svátečních povinností a na nákupy dárků nezbývá mnoho času? Ještě se dá ledacos zachránit...

Na toto téma už padlo rad, ale vždycky se s tím nakonec musíme statečně poprat. Hlavně si všechno přeberte s rozvahou. Nějaké možnosti tu jsou, jak mít pro každého maličkost a zvládnout to bez přílišných nervů:

jak nepropadnout panice

  • Vy šikovní se pusťte do vyrábění rukodělných dárků. Může to být docela malá drobnost, ale bude od srdce. Zhotovit textilní obal na knížku, zimní brož z plsti, nebo papírové kroužky na sváteční ubrousky, zvládnete snadno.
  • Kdo se rád otáčí v kuchyni (momentálně z ní téměř nevycházíme, že?), vyrobte něčeho trochu víc - krabičku cukroví pro toho, kdo nepeče, senzační likér na hory pro zahřátí, nebo vylovte ze špajzových zásob dobroty, které jste si přichystali v létě. Jsou to úžasné dárky a stačí jim trocha pěkné ambaláže.
  • Blíží se stříbrná adventní neděle, a to se téměř všude pořádají vánoční trhy. Naplánujte si procházku, oběhněte stánky a kupte rukodělné dárky, perníčky, vánoční ozdoby i místní speciality. Určitě si přitom ještě vychutnáte vánoční svařák, punč či svařenou medovinu.
  • Svěřte se do rukou e-shopu. Nejlépe našemu decoDomáckému, samozřejmě :o)  Ještě stíháme rozesílat dárky tak, aby se za vámi dostaly včas pod rozzářené stromečky.
  • A když už nestíháte vůbec nic, pak si alespoň vystřihněte šablonu na peníze s naším maskotem - jezevčíkem Robinem (viz závěr článku). Nejen, že zanechává tlapky na balíčkách, které za vámi posíláme, účinkuje v živé i animované podobě v televizi (video naleznete v článku u šablony), ale také ho letos můžete dětem koupit plyšového.

Symboly andílků se o Vánocích snesou do většiny domovů. Ve zjednodušené podobě lze vytvořit i ryze vánoční kroužky na ubrousky. Jsou jen z obyčejného papíru dekorovaného zlatou fólií, a s jejich výrobou si poradí každý. Věnujte jednu sadu tomu, kdo rád stoluje a rád si užívá svátky v kruhu rodiny u hezky prostřeného stolu. (Popis práce naleznete v článku, k němuž se proklikněte fotografií, platí i dále.) 

Další návody na vánoční vyrábění pro vás máme ZDE

Povlaky na polštáře patří k oblíbeným dárkům. Pokud koupíte celou sadu - jako je tomu v případě 3ks povlaků z edice Herbář, můžete jeden povlak natáhnout na polštářovou výplň a předat jako objemný dárek. Jak je vidět, povlak nemusí být přímo vánoční. O to, aby zapadl pod stromeček, se postará jednoduchá ambaláž.

S tímto svátečním nugátovým likérem jsem vám přála hezký nový rok! Nesmírně rychle uběhl, a jen doufám, že jste ho prožili ve zdraví a spokojenosti. Pokud se likér osvědčil, vyrobte ho letos někomu se stejným poselstvím.

Další recepty na jedlé dárky pro vás máme ZDE. 

Pro naše zákazníky máme vždy připravený nějaký bonus. Nezapomeňte tedy sledovat naše pravidelné akce a přihlásit se k odběru novinek.

Pro objednávky z tištěného katalogu nad 990 Kč s platným kódem akce jsme letos měli připravený dřevěný svítící betlém vyrobený z překližky. Díky zabudovaným LED světýlkům vypadá krásně v podvečer, jak vidíte na úvodní fotografii. Pro internetové zákazníky máme až do čtvrtka připravené k objednávce nad 990 Kč hřejivé beránkové vesty jako dárek. 

jezevcik mensi
5 / ROBIN NADĚLUJE

ŠABLONA NA OBÁLKU NA PENÍZE

Náš chlupatý maskot - jezevčík Robin (znáte ho z TV reklam) vám přináší malý příspěvek. Pokud vám stále chybí dárky a nevíte-li kudy kam, věnujte obálku s penězi. Není to žádná ostuda, když víte, že přispějete na něco, na co třeba obdarovaný dlouho šetří. Peníze vložte do vtipně adjustované obálky, a je to. Vánoce zkrátka vyřešíte „levou zadní”!

ŠABLONU A ČLÁNEK, KDE SE DOZVÍTE JAK NA TO, NALEZNETE ZDE


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.