DVĚ TVÁŘE KOUPELNY

HRÁŠKOVÝ KRÉM V HRNKU
24.5.2016
PIŠKOTOVÝ DEZERT S MALINAMI + VIDEO
26.5.2016

Zařídit kvalitně a účelově koupelnu není vůbec jednoduché. Stavebními úpravami počínaje, nesoucími veškeré nepohodlí s tím spojené, výběrem obkladů a sanity konče. Zde stojí proti vám pekelná situace – na trhu je totiž obrovský výběr zboží.

Když odhlédnete od technického zázemí, zbývá tolik možností, jaký si vybrat styl, barvy, jak ladit celkovou atmosféru prostoru. To je na dlouhé povídání. Ale první hledisko je v každém případě praktické. Koupelna musí být především správně vyřešená prostorově s ohledem na bezpečí, zdraví, a věk svých obyvatelů. Tuto otázku svěřte do ruku odborníků. Teprve na druhém místě je hledisko estetické. My, ženy, jím obvykle začínáme. Zasníme se, a k ohromení celé rodiny prohlásíme, že koupelna bude plná růží. Bez ohledu na to, že máme za zády několik mužů různého věku. Ovšem jsou tací, kteří vám to umožní :o)

Samozřejmě jinak vypadá koupelna rodiny s malými dětmi, které se tu denně blaženě cákají, jinak vypadá koupelna, kde je nutné zohlednit seniorský věk, a jinak vybavíme prázdninovou koupelnu na chatě.

Než se pustíte do akce, klidně přemítejte o tom, zda vaše koupelna bude v minimalistickém stylu, nebo bude plná malých veselých delfínů. I když je základní zařízené drahé, celý život vám nevydrží. Takže se nijak neomezujte, a počítejte s tím, že se váš styl vyvine v souladu s životními podmínkami v něco zcela jiného. Pokud nejste právě uprostřed rekonstrukce, kupte si alespoň něco pro radost. Nové ručníky dokážou udělat zázraky…

2 Comments

  1. Koupelna napsal:

    Ahoj pěkné a zajímavé doplňky, no právě že jsme tedka uprostřed rekonstrukce bytového jádra i s koupelnou s kterou nám pomáhá tahle firma https://ma-construction.cz A teď hledám nějaké potřebné doplňky až bude vše kompletní. Abych si koupelnicku mohla pěkně vybavit. A tak nějak kompletně celý byt.

  2. Jana napsal:

    Ahoj,
    tak, ať vše dopadne podle vašich představ, a pokud vám můžeme s čímkoli pomoci, budeme potěšeni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.