SLAVÍME SVŮJ JARNÍ DEN

RYCHLE PROSTŘENO
6.3.2018
ZÁCLONY DO JARNÍCH OKEN
8.3.2018

Možná zítra slavit nebudete, ale Mezinárodní den žen se skutečně slaví po celém světě, a sluší se ho připomenout. 

Svátek má více jak stoletou tradici a nijak nesouvisí s naším minulým politickým režimem. To jen my, dříve narozené, máme ve vzpomínkách fronty na tulipány a organizované podnikové oslavy. Už je to pryč, a tak můžete vesele popřát kterékoli ženě s úsměvem a upřímností.

Ale když už jsme u slavení, třeba se chcete inspirovat, co pěkného koupit k dalším oslavám, svátkům a narozeninám, které se týkají nás žen. Dárky lze obecně rozdělit na typicky ženské a mužské, ale na druhé straně – jsou třeba potřeby pro rybáře jen pro muže? Jistěže ne. Ve svém okolí znám minimálně dvě ženy, které u vody vynikají jak bezmeznou trpělivostí a obdivuhodnou mlčenlivostí, tak i pěknými úlovky. Důležité je vědět o všech zjevných i skrytých vlastnostech svých přítelkyň a příbuzných, a rovněž o dobrém zdroji, kde se dárky dají bezpečně ulovit. Například u nás:

  • Vyberte něco mazlivého – Nejrůznější březnové oslavy nezřídka provází mrazík, a zítřejší MDŽ je letos dosud pod škraloupem sněhu. Úplně nejlépe uděláte, koupíte-li nějaký chlupatý dárek. Ne zrovna čtyřnohý, ale i na sklonku zimy je vhodný čas na teplou deku k televizi, nebo na beránkovou soupravu do postele. Dárky se budou skvěle hodit i na jarní chalupu.
  • Kupte něco voňavého – S holčičí kosmetikou nikdy nešlápnete vedle. Voňavý šampon, krém či parfém, patří k vítaným dárkům v každém věku.
  • Také něco blýskavého – Bižuterie, magnetický náramek nebo hodinky, spolehlivě rozzáří každou ženu, která se ráda zdobí. Tenhle rys na každé poznáte velice rychle.
  • Vyberte něco užitečného – Nemusí to být zrovna něco obecného do kuchyně, co bude nakonec sloužit celé rodině, ale měl by to být některý velmi osobní spotřebič. Kupte například smoothie maker, když víte, že obdarovaná chce něco změnit ve svém životě, ale také fén s květinami, jaký si určitě nebudou půjčovat mužští členové domácnosti. Výbornými dárky jsou rovněž praktičtí pomocníci pečující o tělo, například přístroj na sonické čištění pleti.
  • A nezapomeňte na něco pro radost – Tento okruh dárků bývá přijímán s radostí, protože dárky často nepostrádají vtip. Zároveň se může jednat o maličkosti, o drobnost. Zaběhněte pro něco na zub, sáhněte do spíže pro dobrou zavařeninu v dárkové sklenici, nebo vyberte barevný hrnek. Míru vaší pozornosti určitě neurčuje cena.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.