SLADKÝ VALENTÝN

4 TIPY NA BONBONY Z DOMÁCÍ CUKRÁRNY
6.2.2018
RÝŽOVÝ SALÁT S HRÁŠKEM A HOUBAMI
8.2.2018

V kalendáři naleznete desítky svátků. V podstatě každý den je zasvěcený více či méně významným událostem. Jednou z nich je svátek zamilovaných, svatý Valentýn. Je jen na vás, jak významný pro vás letos bude.

Svátek vychází na příští středu. Máte tedy ještě dostatek času k přemýšlení jak s ním naložit, i k samotným přípravám. Tradičně se nabízí romantická večeře. Tu nejlepší ze všech si připravíte doma. Lze sice utratit spoustu peněz v luxusní restauraci, ale doma vás čeká kouzlo společného vaření. Vyzkoušejte si, zda vám to dohromady půjde. Zakončete ho sladkým dortíkem a tančícími bublinkami, a pokud by mělo dojít i na dárky, můžete včas hledat inspiraci u nás:

  • Jestliže s vámi valentýnské veselí necloumá, i tak vás v tyto dny osloví příval červených a pastelových barev, které vykukují z každé výkladní skříně. Také na našem e-shopu najdete speciální nabídku osobních dárků, vybavení do koupelen a ložnic nebo si můžete doplnit kuchyňské nádobí k prostírání, jídlu i přípravě zajímavých specialit.
  • Například elektrická čokoládová fontána na fondue či popcornovač, vám rychle připraví oblíbené lahůdky.
  • Ložnice převlečená dorůžova je víc jak romantická. Užijte si ji, protože časem – s ohledem na partnera – od těchto barev pravděpodobně ustoupíte.
  • K oblíbeným dárkům patří hrnečky, šperky, parfémy a květiny. Na stole se určitě objeví víno, takže si pořiďte dvě krásné sklenice. Budou patřit jenom vám a výjimečným chvílím.
  • Možná, že vás červená barva okouzlí natolik, že o ní začnete přemýšlet jako o zásadní barvě do nového interiéru. Její odstíny se pohybují v široké škále, od výrazně růžové až po tlumenou terakotu. Pokud jde o přímou červeň, vyberte si ji s rozmyslem a vyvarujte se velkých ploch, které by na vás mohly působit agresivně. Červená je barvou představující vitalitu a energii a protože je vzrušující, je často spojována s láskou a romantikou. Docela prakticky však vzbuzuje chuť k jídlu, a tak je vhodné vybrat si ji do jídelny či do kuchyně. Ložnicím sluší spíše pastelové odstíny posunuté dorůžova, od kterých se pěkně odrazí nábytek; a zvolíte-li silný výraz tmavých barev – například nachových, vínových, a pod., ty zase podtrhnou elegantní prostředí tradičních obývacích pokojů. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.