RYCHLE PROSTŘENO

KUKUŘIČNÝ CHLÉB S BYLINKAMI
5.3.2018
SLAVÍME SVŮJ JARNÍ DEN
7.3.2018

Způsob, jakým si namažete a sníte chleba s máslem, o vás mnohé vypoví. Třeba to, jak si umíte či neumíte navodit příjemné chvíle i jak si vážíte jídla a sami sebe. 

Ve vzpomínkách na dětství hraje jídlo poměrně významnou roli. Je spojené s rodinou a s tím, že nám někdo ohleduplně a láskyplně předkládal hezky připravené pokrmy. Takové okamžiky v nás zůstávají po celý život. Je na nás, abychom se stejně tak hezky starali o sebe a ostatním rozdávali pohodu, jako se nám dostávala.

Platí to i pro chvíle, kdy je každá minutka drahá. Potřebujeme se rychle nasnídat, bleskově nasvačit, krátce povečeřet. Stále někam pospícháme, ale vždycky můžeme mít po ruce pěkné talíře, oblíbené hrnečky a vtipné prostírání, které zpříjemní i krátký čas. I ze střídmé snídaně můžete odejít spokojeni a dobře naladěni. Dětem bleskově prostřete na plastovém prostírání s obrázky, sami sáhněte po bavlněném ubrousku, a nakonec – rychle prostřít umím i na složené utěrce. Také se vyplatí, pořídit si praktický servírovací tác. Na něm vypadá každé jídlo lákavě a upraveně. Zvláště, pokud s ním zakormidlujete až do ložnice. Všechny typy prostírání naleznete na našem e-shopu.


prostirani1

1 S plastovými prostírkami  Díky věrným foto potiskům je plastové prostírání v jídelně osvěžujícím a nápadným prvkem. Skvěle se udržuje a budete ho mít prakticky stále po ruce. Dětem vyberte některou z oblíbených pohádkových postaviček a pro sebe trochu romantické grafiky. Uvidíte, že vám bude chutnat (video recept na rohlíčky naleznete zde).

prostirani2

2 S vyšívanými květinami  Přesně toto prostírání už v e-shopu nemáme, ale máme další, v jemnějších pastelových odstínech – mrkněte do galerie pod článkem. Textilní prostírání ve tvaru květin je atypické a v předjaří vás může docela dobře naladit. Samostatné květiny jen rozhoďte po stole bez složitého aranžování, a můžete snídat.

prostirani3

3 S tácem rovnou do postele  No, to už asi nebude rychlá snídaně. Spíš pěkně lenošivá, jak k víkendu patří. Pokud právě hledáte nápady na nové povlečení, inspiraci naleznete u nás. Máme nové kvality i zajímavé vzory – od květinové romantiky až po výrazné akcenty v proužcích a kostkách, třeba v mikroplyšovém provedení. Chcete-li se naučit skládat ubrousky do tvaru srdce, podívejte se na video.

prostirani4

4 S malým trikem z ubrousků  Když potřebujete prostřít pro trošku významnější chvíli, i tak stačí mít připravené pouze nové kuchyňské utěrky, které poslouží jako prostírání. Talíře dozdobte látkovými nebo papírovými ubrousky. Skládanka je tak jednoduchá, že trvá asi minutu, ale výsledný dojem vytvoří bohatě zaplněný stůl.

Stolování nemusí být nikterak komplikované, aby všichni kolem vás věděli, že jim dokážete vytvořit spoustu pohody.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.