ROMANTICKÉ LÉTO Z NOVÉHO KATALOGU

6 TIPŮ UBROUSKŮ NA VÁŠ JARNÍ STŮL
28.3.2017
DOMÁCÍ VAJEČNÝ KOŇAK PRO KAMARÁDY
30.3.2017

Právě vychází náš nový katalog a je nachystán k distribuci. Je plný romantiky a připraven udělat vaše léto příjemné a krásné.

O minulém víkendu jsem sbírala informace o nových trendech na speciální expozici Inspirace & Trendy 2017, která byla součástí souborů veletrhů For Furniture a Design Shaker v Praze, a tak vám mohu kousek zprostředkovat. Jako obvykle se jedná o čtyři odlišné kategorie stylů. Vedle výrazných geometrických prvků a sytých vzorů mixu retra a etna Cultural se představil styl Harmony s bohatou inspirací přírodou, styl Smart s chytrými materiály a 3D efekty řešící především náš praktický život – a už jsem u toho – styl Poetic, který je plný pastelových barev a něžnosti. Zcela jistě má za úkol pohladit naše duše, nechat nás načerpat energii a jemně přinutit k relaxaci.

To je trend, který jsem vybrala pro vaše léto a v tomto duchu jsem také vylovila inspiraci z nového katalogu, který si můžete prohlédnout on-line. Kéž by toho relaxu bylo co nejvíce.

1. Textil je alfou omegou celého interiéru. Pomůže velmi intenzivně propojit ostatní materiály – viz optické dekory nových závěsových textilií, dát prostoru základní styl – např. romanticky jemné povlečení Monet, a dokonce i zakrýt, co má být skryto – mimo jiné nové typy bielastických potahů Fusta, které rukou mávnutím inovují potahy vašich křesel a sedaček.

2. Letní stolování je velmi silným tématem; s nachystanými potravinami se brzy budeme přesouvat z místa na místo, a konečně nastane možnost usednout pod rozkvetlé stromy a na balkony. Vyberte si z nových květinových dezénů ubrusů a prostírek s patchworkovými vzory, jež přispějí nemalou měrou k pohodě a klidu.

3. Nemohu pominout stolní výbavu; podívejte se, zda ji nepotřebujete doplnit novým džbánem, sklenicemi, poklopy proti hmyzu. Nejvíce mě nadchnul oválový a kruhový chlebník z proutí, který lze využít k původnímu záměru, ale rovněž k servírování i ke zmíněné hmyzí obraně.

4.  Styl Poetic vyzdvihuje tradiční a zároveň moderní dekory. Hojně zastoupené jsou květinové dezény na kobercích, potahových látkách, povlečení i na nádobí. Důraz je kladen především na nadčasovost a výtvarné vyjádření. Jednoduchost květinového dekoru sady talířů Purple to přesně vystihuje. Do kuchyňských koutů a jídelen jsou určeny fotografické obrázky s motivy květin. Udělejte si radost.

5. Chalupáři zbystřete – i k létu patří pořádné teplé pokrývky. Návraty k tradicím vás přivedou k laskavé náruči přikrývek z vlny merino, kterou máme díky ovečkám. Zbývá jen naleštit mlýnek na kávu a těšit se na volné dny uprostřed přírody.

Ať už si s přídechem romantiky vyladíte domácí interiér nebo venkovní bydlení, vytvoříte si skvělé místo, kam se můžete uchýlit před shonem a stresem. Ještě připomínám, že za objednávku nad 990 Kč vás čeká dárek v podobě smaltovaných misek z titulní strany nového katalogu :o)


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.