PRO PEJSKY A KOČIČKY

4 TIPY NA VELIKONOČNÍ KOLEDU
13.3.2018
PLYŠOVÉ PROSTĚRADLO
15.3.2018

Zcela určitě bych měla spíše říct – pro jejich spokojené majitele. Každý z vás ví, že láska k čtyřnohým přátelům se zobrazí úplně ve všem.

Pochopitelně i v životním stylu. Přece jen je třeba s příchodem zvířátka ledacos v domácnosti přizpůsobit. Kromě toho, v posledním důsledku své oddanosti, si odnášíme do práce alespoň hrneček s tlapkami a mobily nám přetékají fotografiemi z poslední procházky. Starost o dalšího člena rodiny je ovšem plná zodpovědnosti a neměnná. Dobře však víme, že je nám stonásobně vynahrazená.

Aniž bych nadržovala pejskařům, musím zmínit to, že letos započala podle čínského horoskopu vláda psa. Stejně tak, jako je toto stvoření plné oddanosti a emocí, právě takový má být letošní rok. Čínský nový rok přesně začal 16. února a končí 4. února příštího roku. Podle výkladu by měl být plný lásky a porozumění, ale pochopitelně i plný zvratů. Pes je znamením kladným, ovšem plným neklidu. To nejdůležitější je ovšem to, že psi jsou šťastní a je na ně stoprocentní spolehnutí. Tak se přičiňme, abychom i doma opláceli stejnou mincí.

Všem ostatním, kteří žádného domácího miláčka nemají, doporučuji alespoň nákup povlečení s kočkami nebo rozpustilou rohožku před dveře. Potvrzuji, že je na světě hned veseleji:

  • Pro radost – K takovým předmětům patří určitě psí a kočičí rohožky, hrnky s fotkami i rozpustilými obrázky, nebo domácí pantofle s vyšitým kočičím mazlíkem. Myslím, že leckterý tip využijete právě o Velikonocích. Čekají nás veselé návštěvy, slavení a tu a tam i kupování dárků k jarním jubileím.
  • Pro čistou domácnost – Když už jsem u slavení, všem přípravám předchází pořádný jarní grunt. V tom mají domácnosti se zvířátky výhodu, uklízí se průběžně a stále dokola. Chloupky a zablácené tlapky nenechají nikoho v klidu po celý rok. Pořiďte si chytré mycí a zametací pomocníky, kteří snadno očistí vaše podlahy, koberce, ale také třeba interiér auta.
  • Pro změnu v obýváku Napínací potahy jsou pro domácnost se zvířaty spásou. V našem ateliéru jsou často podrobeny zkoušce a zatím obstály na výbornou. Na povlečených pohovkách se při fotografování vyřádili už všichni pejsci mých kolegyň. Své pohovky a křesla novým potahem nejen ochráníte, ale také změníte celkové ladění prostoru. Je to příjemná proměna, která k vám přinese čerstvé jaro.
  • Pro změnu v ložnici – Nové povlečení se rovněž postará o proměnu ložnice. Momentálně u nás objevíte černou kočičí grafiku pro dospělé a pro děti povláčky se štěňaty.
  • Pro teplé kožíšky – Pokud večer s chutí uléháte do našich beránkových souprav, dopřejte stejné teplíčko i čtyřnohým kamarádům. Pelíšek z pravé ovčí vlny si oblíbí velice rychle. Potah je snímatelný a můžete ho pravidelně prát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.