POLŠTÁŘ JAKO DÁREK

PODLAHY NÁS NETRÁPÍ
8.3.2017
KNOFLÍKOVÉ KROUŽKY NA UBROUSKY
10.3.2017

ornament_01
Povlaky na dekorační polštáře je jednodušší kupovat v sadách. Nemáte-li jiný záměr, nemusíte pak řešit barevnost a dezén, protože všechno ladí dohromady.

Polštář je taková zvláštně nepostradatelná věc. Bez polštáře bychom se pořádně nevyspali a opravdové lenošení máme spojené s přítomností polštářků, kterými si různě podpíráme tělo. Kéž by bylo těch chvílí víc… Každopádně polštáře v pěkných dezénech rozhozené po křeslech evokují pohodlí a v každém navozují útulný pocit. Kromě toho jsou to oblíbené objekty designérů, protože pomocí poměrně malých kousků textilů se do prostoru dostávají barvy, struktury a optické efekty.

Polštářky neradi vidí pouze fotografové. Fotí se vážně špatně. A to pokaždé. Určitě mi nevěříte, protože je to takový sympatický předmět. Dnes vám chci představit povlaky na polštáře z mikroflanelu, ale jako dárek. Myslím, že by byla škoda složit je jen tak do balíčku, a tak přináším dva nápady, jak polštáře vtipně věnovat. Vyberte si v galerii pod článkem; povlaky ze sady Herbář, s kterými jsem pracovala, se rychle vyprodaly. Ve stejné kvalitě a v sadě 3 kusů nabízíme povlaky s názvem Ptáci nebo Boty.

A pokud nemáte kvalitní výplň, pak si pořiďte nezničitelné polštářky s umělým rounem, nebo tradiční péřové, a chcete-li se dát do šití, připomínám skvělou kuličkovou náplň do polštářů a dětských hraček.

ornament_02

polstar1

Z POVLAKU VYTVOŘTE MANŽETU

Tyto povlaky z mikroflanelu se nijak nemačkají. Proto jsem si klidně dovolila naaranžovat z nich manžetu na kytici. Chcete-li darovat živé květiny, svažte je a stonky vložte do mikroténového sáčku. Pak už je bez obav vložíte do sametové manžety. Tu jsem vytvořila tak, že jsem uchopila prostředek rozloženého povlaku, cípy sklepla směrem dolů a urovnala jsem je (na obrázku vlevo). Konec jsem zajistila gumičkou. Květiny pak vložte dovnitř, cípy podhrňte směrem ke kytici i ven, aby manžeta vypadala bohatě, a to celé převažte stuhou. Na světě je bleskově dárek s dárkem!

polstar_nahled

DÁREK DO RUKY

Jste pozvaní na návštěvu do nového bytu? Sluší se přinést něco bytového. Pokud víte v jakém stylu by mohl polštář být, převažte ho jako dárkový balíček. Vzhledem k stylu dezénu jsem zvolila jutovou stuhu, ale například bavlněné polštářky Monet bude vhodnější převázat saténovou mašlí.  Za jutovou stuhu můžete přidat i něco na zub nebo cokoli dalšího podle své fantazie.


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.