NEJMILEJŠÍ VÁNOČNÍ DÁRKY

4 TIPY Z VÁNOČNÍ HOSTINY
5.12.2017
PATERO CUKROVÍ, BEZ NĚHOŽ NEJSOU VÁNOCE
7.12.2017

Nevíte, jaké to jsou? Přece takové, které jsou za prvé – nejobyčejnější, ale typicky vánoční, za druhé – jsou potřebné, takže je obdarovaný užije a neodloží, a za třetí – jsou od vás, to znamená z lásky.

Tím je řečeno vše. Nemusíte vzpomínat, co jste věnovali loni, protože kdepak loňské sněhy jsou. Svíčky jsou vysvíceny, jídlo snědeno, ponožky roztrhány, knížky přečteny. S klidným svědomím můžete na nákup ještě hezčích a vtipnějších věcí (samozřejmě mrkněte na náš e-shop).

Aby dárky potěšily i před rozbalením, užijte si samotné zdobení balíčků. Prozradí váš vtip a pečlivost, i pozornost vůči obdarovanému:

  • Zdobte – Krásná ambaláž udělá i z praktického obsahu balíčku neobyčejný dárek. Zavažte jej stuhami ladicími s papírem, přidejte třpytivou vánoční ozdobu, nebo v přírodním stylu kousek smrkové větvičky, obarvenou šišku. 
  • Nadívejte – Dárky, které nechcete balit, protože jsou pěkné samy o sobě (ale také někdy nezabalitelné) – například proutěný košík, robustní váza, vánoční hrneček apod., vyplňte dekoracemi nebo pamlsky, které se k dárku hodí. Vázu naplňte třeba mandarinkami a propleťte svítícím řetězem, do hrnečku vložte zabalený sáček oblíbeného čaje či domácí čokoládu. Z předmětu vznikne krásný objekt.
  • Měkouše schovejte – Ponožky, šály, rukavice a ručníky nenápadně schovat! Klamejte tělem, jak jen to jde. Použijte doma vyrobené krabičky a zase k nim přibalte nějakou drobnou pozornost.
  • Jeden večer si ponechejte na vyrábění jmenovek. Mohou být hodně jednoduché, vysekněte je strojkem, vystřihněte zubatými nůžkami a přidejte barevnou nitku nebo provázek. Pokud jste tvořiví, či chcete-li udělat radost dětem, inspiraci naleznete zde. Různé ceduličky využijte i pro napsání věnování a krásných vzkazů do dalšího roku. Už bylo dost mobilů a obdarovaní si rádi schovají vaše písmo na památku.
  • Dárky k snědení – Ty jsou hodně oblíbené. Pokud jste se připravili v průběhu i v konci roku na dárkování ze spíže, víte, o čem je řeč. Skleničky naplněné dobrotami způsobí pod stromečkem upřímné potěšení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.