JEŽÍŠKU, PŘEJI SI…

SILVESTROVSKÉ CHUTĚ
22.12.2015
TUČŇÁCI Z MOZZARELLY
30.12.2015

ornament_01

Moje přání Ježíškovi jsou už řadu let stejná. Jsou o zdraví a spokojenosti mých bližních. Už dávno se netýkají materiálních věcí. Ale, abych byla upřímná, v duchu si dárky přeji, malé a milé. Také je dostávám a jsem tedy spokojená.

Již jsem tu několikrát nakousla, že mám ráda dárky docela obyčejné. Takové, které se doma nehromadí, dárky, které se dají využít, s nimiž jde něco vytvořit, které jdou spotřebovat, blaženě sníst. Zkrátka radostné a užitečné.
Takových je v decoDoma plno. Celý rok jsem mohla řadu věcí zkoušet a prověřovat, a s některými jsem se docela potrápila (třeba s mřížkovacím válečkem :o). Některé předměty do domácnosti mě inspirovaly k tomu, že jsem je využila k úplně něčemu jinému, než byly určeny (např. silikonovou formu na abecedu; časem předvedu); a některé jsem prostě ukořistila, protože mi v domácnosti nesměly chybět – například krásné cibulkové dózy na zavařování, rádýlko se šesti kolečky…

Možná jste si také ledacos pořídili a společně jsme napekli, zavařili, vytvořili si dekorace (blog funguje krátce, ale desítky materiálů byly uveřejněny na webu dD). Možná je to příliš troufalé, ale letos jsem chtěla pod stromeček nadělit vám, kdo přicházíte na tyto stránky. Přinést pár drobných rad, trochu inspirace, maličko fantazie i kousek dobré nálady. Snad se to podařilo. A tak je tu místo přání – poděkování.

Za sebe i za celý tým decoDoma, vám přeji krásné, šťastné a romantické svátky vánoční.

ornament_02

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.