DO ZÁSTĚR!

ČAS NÁVŠTĚV II
10.11.2015
VÁNOČNÍ STOLOVÁNÍ
12.11.2015

Je to fajn, že řádit v kuchyni je jaksepatří v trendu. Pokud rádi vaříte, víte o čem mluvím. Myslím, že se všichni máme zajímat o to, co jíme a jak to jíme, máme si užívat společné stolování a v neposlední řadě bychom si měli umět vytvořit pohodu kolem. Byť na chviličku, na krátkou snídani, než se všichni rozprchnou za prací. Alespoň já mám pak úplně jinak nastartovaný den.

Vaření se stalo společenskou událostí. Nad přípravou jídla se scházíme s přáteli, s rodinou. Pro nás je to nové, ale v mnoha zemích je naprostou samozřejmostí, že se při tvoření jídel všichni sejdou a kdo chce, přispěje nějakou laskominou, i na místě pomůže. Pokud se vejdete do své kuchyně, rozdejte zástěry a jednou to vyzkoušejte.

Zástěry jsou skvělé. Ty tam jsou časy, kdy jste se museli stydět za to, že je používáte. Ochrání oblečení (do kapsy se vám vejde utěrka, kterou potřebujete mít při ruce) a dokážou být i zatraceně sexy. Sluší mužům sluší ženám. A výběr je veliký. Od sportovních střihů, dlouhých hokynářských zástěr do pasu, až po zástěrky s volánky a přeštípnutým pasem. Můžete svou rodinu pobavit i zástěrou pro tuto chvíli aktuální – s typicky vánočním motivem. Protože jsem nikdy nechovala antipatii k tomuto kousku oděvu, zástěr mám docela dost. A musím říct, že když otevřu dveře návštěvě, žádná se nad tím nepozastaví. Naopak, většinou zazní to, co každá žena slyší ráda: „tobě to sluší!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.