DOMÁCÍ ZAHRADNICTVÍ

5 TIPŮ JAK VTIPNĚ SERVÍROVAT VEJCE
21.2.2017
HRNEK JAKO DÁREK
23.2.2017

Rozhodla jsem se, že se mnou těch pár pošmourných únorových dnů nezamává. Začala jsem oprašovat květináče, koupila si zeminu, a jsem na čekané, protože na oknech se probudily květiny. Rozkvetla stromková azalka, orchidej má na květ, loňské skomírající bylinky povyrostly. Něco se děje…

Když se rozhlédnete po obchodech, všude vám nabídnou cibuloviny, květinářství voní po narcisech a hyacinty chystají explozi barev. Tohle období mám moc ráda. Venku je pusto, ale doma už si můžete užít první poslíčky předjaří. Pokud milujete všechno co roste, jako já, pak je ten správný čas pro nákupy semínek, zakládání kořenáčků s bylinkami, rajčaty a pod., i na přemýšlení, zda nepotřebujete nový květinový stolek, vázu (najdete u nás zcela nově), nebo samozavlažovací truhlíky na balkon.

Když už jsem u toho balkonu, tak nemohu nezmínit patrovou bylinkovou zahrádku na balkony. Je mobilní díky kolečkům  a v zadní části konstrukce je úložné místo na konvici, květináče a vše potřebné. A aby vám to čekání na jaro lépe utíkalo, pořiďte si k tomu třeba obrázek s levandulí a nové hrnky s kytičkami. Ty mi vždycky spraví náladu. Dokonce vám zítra přinesu tip na to, jak je zajímavě darovat i s květinou.


 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.