DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO VODNÁŘE

9 POMOCNÍKŮ DO KUCHYNĚ
26.1.2016
RAKVIČKY SE ŠLEHAČKOU
28.1.2016

21. 1. – 19. 2.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Vodnářích.


 

Vodnář je v podstatě realista, ale hlava se mu vznáší v modravých dálkách. Je sice snílkem, ale rozhodně není naivní a nepočítejte s tím, že ho opijete rohlíkem. Klade velký důraz na přátelství, a i když má hojně přátel a miluje společnost, rád se uchýlí do samoty, ve které si hýčká své sny. Žije si podle svých vlastních pravidel a cítí, že je to tak správné. Spoutat Vodnáře, je jako spoutat vítr. Miluje moderní věci, stromy, přírodu a pohyb.

1. Vodnář sportuje a je rád v pohybu. Pokud zrovna neběhá a nechodí do tělocvičny, s chutí se doma protáhne. Koupíte-li mu sportovní náčiní dle jeho naturelu, určitě ho potěšíte. Pro začátek třeba gymnastický míč.

2. Duše Vodnáře je romantická. I když dokáže být technicky založený (má rád stroje, letadla), v duchu se toulá v oblacích. Vodnářky potěšíte třeba kolekcí polštářků s ptáky nebo s motýly.

3. Stále nevíte, co koupit? Pak pozvěte Vodnáře do skvělé restaurace. Je rád ve společnosti a ještě raději ochutnává dobrá jídla. I v soukromí mu přichystejte něco dobrého na zub. Například svěží koláč.

4. Vodnáři mají rádi moderní věci a mnozí nepohrdnou špetkou extravagance. Pokud byste sami nedokázali žít s futuristickým designem, Vodnář klidně. Do vybavení bytu bez problémů začlení aktuální kousek nábytku, například nafukovací křeslo.

5. Ačkoliv je Vodnář aktivní a rád se hýbe, dokáže si způsobit různá zranění. Drobné namoženiny si ovšem přivodí nějakou úplně obyčejnou činností. Není od věci podsunout mu hojivé, zklidňující a masážní masti. Chemii moc nevěří, zvolte raději bylinky.

6. Lidé ve znamení Vodnáře mají tvořivého ducha. Pakliže neinklinují k technice, uděláte jim radost i malířským plátnem. Mají rádi barvy, písmo, grafické vzory. Chcete-li koupit Vodnáři hrnek na čaj, dejte přednost modernímu designovému tvaru, třeba s puntíky.

7. Protože Vodnář nesedí v koutě, rád se zdobí a nosí pěkné doplňky. Vyberte mu například robustní náramek s magnety, který může být opět spojen s přírodními silami.

8. Vodnář je v každém ohledu velmi pracovitý. Užívá si zahradničení, má rád stromy, bylinky. Potřebuje tedy dostatek odpočinku a zdravý režim. Ve volných chvílích rád rozjímá nad šálkem dobrého čaje. Speciálně namíchaný čaj pro Vodnáře obsahuje květ lípy, divizny a vřesu, jablko, šípek, nať konopice, list podbělu a kůru skořice. Ukažte svému milému Vodnáři, že na něj myslíte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.