DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO STŘELCE

Vánoční e-book
29.11.2016
MEDVÍDEK Z RUČNÍKU + VIDEO
1.12.2016

23. 11.– 21. 12.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Střelcích.


 

Střelci jsou idealisté. Každý z nich věří, že šíp z jeho luku dolétne nejvýš, prolétne každým černým mrakem a vynoří se v slibných červáncích. Patří k extrovertům jako všechna ohňová znamení. Řídí je téměř nevyčerpatelná energie, s kterou zdolávají všechny nesnáze, pokud si ovšem přemírou svých aktivit neublíží. Bezmezně milují zvířata a tak je obvyklé, že většina majitelů psů a koček jsou právě Střelci. Také je poznáte podle toho, že se rychle pohybují a neustále něco ztrácejí. Co je odpuzuje, je přetvářka; u Střelce platí – co na srdci, to na jazyku. Často vás ohromí svými upřímnými soudy, které musíte občas vydýchat. Nikdy však nejsou zlomyslní a pokaždé vám nabídnou pomoc, když to potřebujete. Dárky dostávají rádi, takže se nebojte, že s trochou vtipu nepochodíte.

1. Střelci jsou navenek pohodáři, i když je uvnitř jitří bouře, zda ve svém životě zamířili svůj šíp správně. Nejistoty si kompenzují dobrým jídlem a pitím. Jsou labužníky i dobře vaří. Potěšíte je například elegantní sadou nádobí nebo designovou váhou, která jim ozdobí kuchyň.

2. Ohniváci dokážou nezřídka sáhnout po něčem ostřejším. Udělejte jim radost a pořiďte jim krásné sklenky na víno nebo cestovní likérku. Bude se jim hodit do terénu.

3. S přírodou jsou Střelci hodně spjati. Milují pohyb, výlety, vzruch. Mnozí dávají přednost sportu a rychlým autům, protože potřebují ke svému životu adrenalin. Jsou dobří cestovatelé a s oblibou se pouštějí za dobrodružstvím. Pořiďte jim pro radost úžasný cestovatelský deník nebo fotoaparát.

4. Větší děti si často dokážou na rodičích vyprosit domácího mazlíčka. Těm menším, kterým ještě nějakého chlupáče nesvěříte, pořiďte alespoň hodiny na zeď ve tvaru pejska nebo kočičky.

5. Střelci jsou romantičtí, mají rádi vůně, zapálené svíčky a domácí pohodu. Udělejte jim radost náladovou dotykovou lampou nebo pěkným vánočním svícnem. Nejspíš vám k pěknému večeru něco dobrého naservírují.

6. Ačkoliv mají skvělou paměť, neustále někde něco zapomínají. Dokonce ztrácí věci. Nehubujte, mají to ve hvězdách! Využijte příležitost k tomu, že jim do omrzení můžete kupovat pouzdra na léky, na brýle a na klíče, nebo peněženky. Pokaždé se trefíte.

7. Střelci vědí, že jedinou možností, jak doplnit svou nezlomnou energii, je spánek. Spí dobře a rádi, v podstatě vám dokážou usnout kdekoli. Vzhledem k tomu, že jsou svědomití, až do padnutí, nechte je spočinout v pěkně povlečených peřinách. Uděláte pro ně to nejlepší…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.