DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO ŠTÍRA

10 DEZERTŮ DO SKLA
8.11.2016
CUKETKY
10.11.2016

24. 10. – 22. 11

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Štírech.


Štíra poznáte okamžitě, jakmile na vás upře svůj urputný pohled. Budete mít co dělat, abyste honem nesklopili oči. Má bystrého ducha, velkou životní sílu a neotřesitelné ego. Pokud Štírem zahýbou nějaké negativní emoce, pouze na vás upře zcela neproniknutelný obličej. To on neustále zkoumá vás, ale vám se to podaří jen zřídka. Velkým sebeovládáním zakrývají Štíři svou vnitřní vášnivou povahu. Kromě energie mají v sobě vlídnost i něhu a pokud vás za něco pochválí, jejich pochvala je opravdová, to si pište. Uplatní se v jakékoli sféře, protože dokážou vykonat cokoli, na co pomyslí. Pokud to myslí vážně, zvládnou i zázraky. Překvapit Štíra je těžké. On ví, zná, a co potřebuje, si opatří. Dárky však přijímá rád a upřímně se z nich raduje. A ještě něco výjimečného. Svou radost vám několikanásobně vrátí.

1.  Štíři si libují v mystériích a tajemnu. Vybírejte jim knihy s rafinovanými zápletkami, žánr hrdinské fantasy i science fiction. Libují si ve světle svíček i v prostoru provoněném exotickými tyčinkami. Klidně jim pořiďte svíčky s vůní vanilky i do koupelny.

2.  Narození v tomto znamení obývají zářivý domov plný vkusu a pohodlí. Mají rádi krásné věci, obrazy a fotografie, milují umění, literaturu, obdivují herectví, protože mají smysl pro dramatickou činnost. Se stejným rozhledem si vybírají i běžné pomocníky do domácnosti. Koupíte-li jim třeba jen rychlovarnou konvici na čaj, měla by zářit elegancí.

3.  Ženy narozené v tomto znamení jsou svůdné a hezky se oblékají. K jejich oblíbeným barvám patří fialová a bordó. Myslete na to, jdete-li jim koupit rozevlátý šál nebo kytici pro bytovou aranž.

4.  Žena Štír je často označována jako femme fatale. Nebo – spíše to řeknu obráceně – většina žen tohoto typu jsou Štířice. Málokdy vyjdou z domova bez omamné vůně parfému. Parfém patří k jednomu z jejich nejmilejších dárků.

5.  Skvělým dárkem je také elegantní ložní povlečení. Není to narážka na jejich pověstný sexuální apetit, ale Štír má rád eleganci i v ložnici. Vybírejte však z módních minimalistických dekorů.

6.  Holčičkám zabalte drobný dárek do nádherné pohádkové koule. Než ji rozbalí, užijí si tajemný pocit nejistoty, co se objeví uvnitř. Skoro bych si tipla, že Popelka byla Štír.

7.  Štíři mají rádi dobré jídlo i pití. Není od věci, když je oběd na stole ve stejnou dobu, a když je po ránu čeká skvělá snídaně. Pořiďte jim třeba vaflovač. Ranní posezení si společně zpříjemněte sladkými vaflemi.

8.  Muži ocení, když dostanou dárky, které mají vtip. Věnujte jim kazetu s kapesníky ve tvaru doutníků, nebo jim láskyplně vhoďte do šálku srdce z lisovaných bylinek v zeleném čaji; odmění vás nádherným upřímným úsměvem, kterým jinak pořádně šetří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.