DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO RAKY

BYLINKOVÉ ŠPÍZY Z MASOVÝCH KULIČEK
5.7.2016
JAHODY PRO ZDRAVÍ, KRÁSU A MLSNOU PUSU
7.7.2016

22. 6. – 23. 7.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Racích.


Raci jsou citlivé duše. Jsou emotivní a romantičtí, milují stříbrný svit měsíce a jejich nálady se proměňují v souladu s ním. Mají-li na to, milují přepych a nezříkají se ani slávy, pokud jim vstoupí do cesty. Dokážou být melancholičtí, zoufalí i smutní a v tu chvíli hledají samotu. Nechte je v klidu, neboť nejste jejich nepřítelem, jen se cítí něčím zklamaní. Potěšte je maličkostí a počkejte, až se zase začnou usmívat. Jejich nálady mají tisíce podob a prolínají se tak jako jejich život na souši a ve vodě. Rakům se ochotně a rádi svěříte, ale sami vám nepoví nic ze svého soukromí. Svůj domov však milují nade všechno, protože pro ně znamená bezpečí. Kdykoliv se to hodí, chvalte jejich domácnost a pokaždé něco pěkného přineste. Raci rádi hromadí zásoby na horší časy, takže můžete přijít i s něčím na zub, co jde odložit do spíže. Jídlo pro ně znamená jistotu a tak nikdy nic nevyhazují. S tím souvisí i to, že Raci neradi utrácejí. Kupovat dárky Rakům se zdá být víc jak jednoduché…

1. Rak má rád peníze. Umí se o ně rozdělit, ale až když má své jisté. Nad penězi má rád kontrolu, tak mu pořiďte pěknou peněženku.

2. Rodina je pro Raky nejdůležitější na světě. Jsou starostlivými rodiči a milují své děti. Chcete-li, pořiďte jim nějaký rodinný dárek, třeba houpačku na zahradu, kolem níž budou všichni pohromadě.

3. Raci se skvěle ohánějí u plotny. Můžete je obdarovat nejen kulinářskými specialitami, ale také novým nádobím. Rovněž technické vymoženosti jim nejsou cizí. Určitě nepohrdnou třeba infračervenou troubou.

4. Mít plný špajz, to je pro Raka nutností. Trefou do černého pro něj bude například sušička ovoce. Zásoby na zimu může ukládat do pěkných dóz. Samostatnou kapitolou je zavařování. Tato vášeň je téměř jejich poznávacím znamením.

5. Raci jsou též zdatní zahrádkáři. Milují každý centimetr svého domácího území. Vlastní šikovné ruce a květiny jim pod rukama vzkvétají. Umějí je zaplétat do věnců a krásně aranžovat. Věnujte jim cokoli, co mohou při své práci zúročit.

6. Raci pochopitelně milují vodu a rádi k ní jezdí. Podívejte se, zda nepotřebují nové nafukovací lehátko.

7. Úctu k historii Rak přetavil do lásky ke starožitnostem. Můžete ho obdarovat nádherným šperkem i zdařilou replikou svícnu. Hlavně, že romanticky zazáří ve světle Luny.

8. Rakovi dejte cokoli z lásky. Maličkost, romantickou drobnost, která mu vždy připomene, že jste poblíž, když mu není do skoku. Oplatí vám přátelstvím a věnuje vám svou laskavou péči.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.