DÁRKY PODLE HOROSKOPU – KOZOROH

BÍLÁ V BÍLÉ
12.1.2016
LEDOVÝ CITRONOVÝ DORT
14.1.2016

 

22. 12. – 20. 1.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá a čím se zabývá ve volném čase. To je jednoduché. Ale také občas kupuji dárky pro někoho, koho úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Kozorozích.


Kozoroh je houžavnaté zanamení. Naučil se zvládat povinnosti, je rád finančně zajištěn a dokáže být velmi praktický. Myslí na rodinu i na stáří a celý život se chová uvážlivě. Dokáže s odstupem pozorovat ostatní a později využít veškerých informací ve svůj prospěch. Svým pomalým tempem postupuje po své vyšlapané skále, co nejvýš to jde.

1.  Kozoroh nemá rád spěch, proto s oblibou sleduje čas. Věnujte mu nové hodiny. A mohou to být takové, při jejichž instalaci přiloží ruku k dílu. Klidně si je sestaví, zvelebí a zdokonalí. Kozoroh má šikovné ruce a ovládá spoustu dovedností.

2.  Jeho mírná a střízlivá povaha nemá zapotřebí obklopovat se výstředními předměty. Solidnost, především, hlásí jeho podvědomí. Protože Kozoroh rád udržuje rodinný oheň, pořiďte mu na chalupu pořádný stojan na štípané dřevo, který mu ušetří práci.

3.  Kozoroh má pozoruhodnou životní výdrž, ale potřebuje oddech a odpočinek, jinak podléhá stresu, bolestem hlavy. Navenek to na něm nepoznáte, ale pro jistotu mu kupte třeba měkký polštářek pro chvíle soukromého oddechu.

 4.  Aby zůstal Kozoroh zdravý, potřebuje umírněný pohyb, slunce a vzduch. Protože bývá dobrým pěstitelem, bez váhání mu pořiďte květinovou sadbu, soupravu květináčů nebo fóliovník. Uvidíte, že svým klidným tempem vypěstuje zázraky.

5.  Kozoroh je vyloženě rodinný typ. Chrání domov a s rozvahou ho upravuje a krášlí. Dokáže proměnit obyčejné věci v krásné a užitečné. Protože je především praktický, klidně mu kupte nové potahy na starou sedačku. Je přece solidní a není třeba ji vyhazovat.

6.  Jejich domov funguje a rodina je zabezpečena. Dobrým jídlem, pořádkem. Není od věci koupit Kozorohovi něco do kuchyně. Rozhodně takovým dárkem nepohrdne. Ale musí být opět praktický. Hrnec, který umí něco víc, než jiný, je to pravé.

7.  Kozoroh umí být požitkář. Má rád dobré jídlo a pití a rád se stará o druhé. Vyberte mu balíček luxusní kávy, kterou by si nikdy nekoupil, a kupte krásnou elegantní konvici, aby myslel občas jenom na sebe.

8.  Muži Kozorozi rádi vaří. Nejen, že pracují s ohněm, ale uplatní také svou šikovnost, třeba u nového grilu. Užijete si pak všichni vzájemné pohody.


 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.