BABÍ LÉTO Z PODZIMNÍHO KATALOGU

5 SLADKOSTÍ Z EXOTICKÉHO OVOCE
22.8.2017
VOŠOUCH, KUCMOCH NEBOLI BÁC
24.8.2017

Trocha něhy a nostalgie, a na druhé straně přímé barvy prosluněného léta – to je mix stylů vybraných pro váš podzimní domov.

Každý vidíme své bydlení po svém. Nejdůležitější je však vnímání barev a v tom jsme všichni jedineční. Rozhodnout o základním stylu bydlení je poměrně jednoduché, ale konečný verdikt si vyžádá hodně času a úvah a také vysoké pořizovací náklady. Pak přichází druhá fáze, kdy vstoupí do hry všechny ty drobnosti, které tvoří domácnost domácností. To už je vlastně zábava. Jednotlivé věci se pořizují postupně a za méně peněz. Ovšem tady je mnohem složitější vybrat si z nepřeberného množství kuchyňského, koupelnového a ostatního vybavení to, které bude tvořit vaše každodenní průvodce životem. A především je nelehké udržet jednotu a harmonii, aby zapadla do jediného celku.

Že nevíte, kudy do toho? Pak jsme tu s novým podzimním katalogem, nad kterým můžete v klidu přemítat, zda se vám vše, co se vám líbí, také hodí. Zalistujte stránkami on-line (katalog je na konci stránky), nebo si vyplněním formuláře vyžádejte tištěný katalog. Tady je pár mých tipů, které rozhodně stojí za vaši pozornost:

  • Nové lůžkoviny stojí zcela jistě za povšimnutí. Vedle kvalitních matrací ve zvýhodněných cenách, přibyla kolekce atraktivních dezénů ložního povlečení. Ať si vyberete dominantní proužky nebo rozehrané motýlky, ponechte své ložnici klidnou eleganci.
  • Vysokou kvalitu nabízejí bambusové ručníky, které naleznete v pastelových, ale i výrazných barvách. Ručníky a osušky zdobí výšivky a saténové stuhy v atraktivním provedení.
  • Protože se brzy začneme ohlížet po všem co hřeje, podívejte se na nabídku neokoukaných beránkových souprav. Může vás zaujmout i pastelová kombinace beránku a klasických úpletů s copánkovým vzorem.
  • Vaše kuchyně prokoukne s pěknými doplňky. Chlebníkům, kořenkám v otočném stojanu, nebo košíkům na pečivo a ovoce sluší nerez i stříbrný kov. Předměty v této kvalitě začleníte do prostoru naprosto bez problémů. Dobře se udržují a jsou téměř nezničitelné.
  • To nejdůležitější se v kuchyni odehrává na kamnech. Čas od času vyměňte hrnce, pánve a kastroly na vaření i pečení. Nové technologie vám práci neskonale zpříjemní a zjednoduší. Mám na mysli například keramické povrchy, s kterými jsem moc spokojená. Nic nepřipálíte a vaření je výrazně rychlejší.
  • Nezapomeňte na zimu převléknout okna do nových záclon a závěsů. Nové textilie promění byt okamžitě a změna je nepřehlédnutelná.
  • Největší proměnou může projít vaše sedačka a odpočivná křesla. Napínací potahy, které nabízíme v široké paletě barev se opět rozrostly o novou nabídku vzorů a stojí za prohlédnutí.
  • V neposlední řadě pokaždé myslím na drobné radosti, které je příjemné dopřát si častěji. Kupte si nový hrníček na čaj, smoothie maker, měníte-li svůj postoj k životu a stravování, pěkný náramek nebo řetízek k novým šatům. Brzy začne sezona plná společenských událostí!

Užijte si krásný podzim plný dárků! Nyní od nás dostane k objednávce nad 990 Kč ZDARMA hřejivou beránkovou vestu. 


2 Comments

  1. Alena Jansová napsal:

    prosím o zaslání katalogu děkuji Jansová Alena Myslbekova 4 43191 Vejprty

  2. Jana napsal:

    Dobrý den,
    paní Jansová, katalog je třeba si objednat prostřednictvím formuláře na našem e-shopu: https://www.decodoma.cz/Tisteny-katalog/. Dostanete ho obratem do schránky. Přeji pěkný podzim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.