4 TIPY Z VÁNOČNÍ HOSTINY

VÁNOČNÍ KOČIČÁKY NASLADKO
4.12.2017
NEJMILEJŠÍ VÁNOČNÍ DÁRKY
6.12.2017

Všichni, jak tu jsme, si přejeme mít na vánočním stole to, co milujeme nejvíc. A za nic si nedáme mluvit do skladby slavnostního menu. Když přijdou svátky, vaříme a pečeme podle přání své rodiny.

Takže nemám nejmenší snahu, přemlouvat vás k vyzkoušení nových receptů. Jsou tu připravené pro ty z vás, kteří přece jen hledají jiný pohled do kuchyně. Ke všemu vaření a smažení jsem využila nádobí a pomůcky z našeho e-shopu, takže je můžete vyzkoušet se mnou.


vanocni menu1

1 Domácí paštika jako předkrm  Na paštiku se těším nesmírně. Má v sobě spoustu chutí – koření, bylinky a sladký růžový pepř souzní na pozadí dobré whisky, která se nenápadně vstřebá. Výroba paštiky je snadná a rychlá a může to být skvělý jedlý dárek vyrobený na poslední chvíli. Zakomponujte ji do naaranžovaného balíčku s ostatními dobrotami.

vanocni menu2

2 Rybí šunka s čočkovým salátem pro Štědrý den Příjemná změna pro každého, kdo nejde do smaženého kapra. Já sice tvrdím, že nad něj není, a tak tresčí šunku zařazuji až po pár dnech. Je to vítané odlehčení svátečního jídelníčku a výtečně se hodí, když čekáte návštěvu. Úprava jídla je rychlá a dá se dobře načasovat.

vanocni menu3

3 Camembert k svátečnímu obědu  Efektní jídlo, když si chcete odpočinout od masitých porcí. Vzhledem k tomu, že jsme národ milující smažené sýry, tahle porce nadchne každého. Sýr podávejte s brusinkami a nedáte-li jinak, pak i se smaženými bramborovými dukátky.

vanocni menu4

4 Sardelková pomazánka k vínu  A na závěr něco pikantního k vychlazenému bílému vínu a opečeným bagetkám. Hledáte-li inspiraci pro silvestrovský večer, pak vřele doporučuji. Tato kombinace je prostě k ujedení.

Užijte si kulinářskými dobrotami nabité svátky a pořiďte si něco z nové stolní výbavy!


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.